Fritidsklubben

Sammen med seniorklubben vil fritidsklubben afholde sommerudflugt i juni måned.

Der er mulighed for at spille Billiard og kroket og så snart vejret tillader det også Petanque.

Tøsefest Nytårskur

Der har været afholdt tøsefest/nytårskur på Torvet jan 2018. 55 feststemte kvinder mødte op. Der er stemning for, at det skal afholdes igen i 2018.

Åbent hus 15.00-17.00 - kig forbi Østergade 11 i Gedsted. 

B & B i 11’eren er klar til at modtage gæster.

www.11eren.dk     

 

Beboerforeningen er blevet opfordret til at gøre opmærksom på reglerne for hække og træer ud til fortov.

Hvis ejerne af grunde ikke holder fortov fri, kan kommunen blive nødt til det, når de får klager fra borgerne, så bliver det på grundejerne regning.

Dette er for at sikre fodgængere i trafikken, så de ikke tvinges til at gå på vejen og for at sikre cyklister ikke skal slå et slag ud på kørebanen for at undgå en gren i hovedet, men med risiko for at blive ramt af en bil.

 

se DR1 d. 31. oktober lige efter TVavisen.
Så kommer Sundhedsmagasinet fra Gedsted

Sundhedmagasinet har lavet optagelser i Gedsted i to dage, udsendelsen kommer på landsdækkende DR1 tirsdag d. 31. oktober lige efter TV-avisen.

Der var mødt ca. 160 - 200 personer op i Gedsted Hallens mødelokale for at debattere lægemangel, med en kop kaffe og hjemmebagt kringle til alle gik snakken godt.

Peter Geisling startede med hans gode humor og bød velkommen, derefter blev Peter suppleret af journalisten Nola, sammen fik de os gennem en debat, hvor der blev diskuteret og skrevet mange forslag ned, som vi til sidst skulle koge ned til kun at have tre ting, hvad Gedsted kan tilbyde en ny læge.Så tre krav, forventninger til ny læge.

Efter en snak med tre unge læge er der ingen tvivl om, hvad de gerne vil, og det må Regionerne tage alvorlig, hvis lægedækning skal løses.

De vil være mindst 2 læger og gerne flere i en praksis.

Gedsted Fritidsklub har sammen med Vesthimmerlands Kommune og Gedsted Beboer- og Erhvervsforening genskabt Gedsted Petanquebane. Søren P.stamper stenmel.

Til landsbyer i Vesthimmerlands Kommunes Landsbysamarbejde

 

Nyhed på ”Landsbyliv” – Indstilling af kandidater til Årets Landsbypris

http://www.vesthimmerland.dk/kommunen/landsbyliv/

 

Fælles grillaften i anlæg hver onsdag

En gang om ugen mødes alle, der kan og vil, til fælles grill. Dem der kommer først tænder op i bålet og så tager man hver især det med man nu skal bruge. Vi har jo vores skønne anlæg, det kunne bruges til formålet. Så kunne vi snakke med hinanden i stedet for at lave mudderkast på Facebook, og nye folk i byen kunne få en chance for at lære os at kende. Nogen der er med?!?

Starter på onsdag og fortsætter efterfølgende onsdage.

Dette gode forslag kommer fra Rikke H. Pedersen 

Heliport

Gedsted set fra helikopter

Den ny start og landingsbane for helikopter er indviet og godkendt af ministeriet og kommunen.

Man kan bestille en helikopter ved henvendelse til

Stephan Erlandsen, Herning   mobil  24 49 49 40

Se priser på www.herninghelicopters.dk

cvr 38593536

Mail: herninghelicopters@mail.com

Eks. tur/retur Gedsted- København 12.000 kr. for tre personer bliver det 4.000 pr. person

 

 

SALON GEDSTED

Salon Gedsted

Ny frisør åbner onsdag d. 12.7. 2017

Tirsdag d. 11.7 fra kl. 10 til kl. 18 vil der være åbningsreception, hvor der er mulighed for at se salonen an, få et par forfriskninger, og mulighed for at bestille en tid og hilse på Simone Jespersen.

Vi har haft Brugs i Gedsted i over 100 år, det er 25 år siden at butikken ændrede koncept til Dagli' Brugsen. Det blev fejret, som sølvlvbryllup med morgenmusik/sang og kaffe, rundstykker og kage i bagbutikken efterfølgende. Ved at vi bakker op om den sidste dagligvarebutik i Gedsted, kan vi forhåbentlig også fejre guldbryllup der om 25 år. Den genvalgte formand Pernille, har vi fået vækket nu, hun ses i baggrunden sammen med Uddeleren Mette, som er skjult af æresporten. Spillemændene er selvfølgelig de gode lokale Ib og Hans.

Lækker syrisk buffet

Mange hyggede sig på Torvet, hvor de tre syriske familier i byen bød på stor lækker buffet. Der blev snakket og danset. Ca. 70 personer var samlet til denne aften.

Dagli' Brugsen har haft generalforsamling d.19.4.2017. Der er kom 3 nye bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen består nu af: Pernille Dalsgaard Hansen, Asger Valther Sauer, Morten Poulsen Nielsen, Trine Pødenphant, Louise Nielsen, Jette Djørup Sørensen, Medarbejder repræsentant: Marianne Boye Lykke, Suppleant: Jytte Andersen

Vær med til at redde liv i Gedsted

SMS kæden er nu aktiv og der kommer sms tjek fra vagtcentral hver onsdag kl. 19.00

Hvor er det sejt, at så mange i Gedsted er klar til at yde førstehjælp til en medborger. De er alle koblet på en sms service der kan rykke ud med en hjertestarter ved behov og bliver kontaktet af vagtcentralen i Aalborg, når der er ringet 112.

Gedsted Kunstforening

Kunstforeningens nye åbent atelier er onsdage fra 19.00 til 22.00

Navneændring forening

Gedsted Pensionistforening har skiftet navn til Gedsted Seniorklub.

"Pizzagrunden" ved Dagli' Brugsen

Det er glædeligt, at Dagli' Brugsens Venner d. 18.1.2017 har købt den grund, hvorpå det gamle pizzaria lå før det brændte. Nu kan en planlægning for, hvordan grunden kan udnyttes gå igang på lige fod med alle øvrige projekter i forbindelse med områdefornyelsen i Gedsted. 

Forslagene som er blevet drøftet i arbejdsgruppen, har nu mulighed for at blive til noget, som kan løfte byens centrum.

Gedsted Madhold og Gedsted Spiseklub

Spiseklubben til opstart 5. jan. 2017.
Fotograf Doris Lauritzen

Der er nu oprettet to madhold med hver ti deltagere. Gedsted Madhold på mandage og Spiseklubben torsdag eller efter aftale, se aktivitetskalender. Da det kun er en til to gange om måneden, er der stadig ledige tider på Torvet, så det er bare med at starte et nyt hold op. Find ca. ni der ligesom dig har lyst til social samvær og madlavning. Har du brug for mere information kan du kontakte Torkild på mobil 40 17 80 79 eller Doris L. på mobil 51 23 19 44.

Fransk

Der er nu oprettet et hold Fransk for begyndere. Der er 14 deltagere og en på venteliste. Kontaktperson Lisbeth Arent, hvis du vil vide mere om at starte et nyt hold op, der er åbenbart en stor interresse, for at lære sprog.

Torkild og Svend har plantet ved Svanesøen, tak.

Jane nyder den gode udsigt til fjorden. Mens solen skinner over det smukke vinterlandskab.

Juletræ tændes

I dag kom der lys i det store træ på torvet, mange var mødt op til tænding og gløgg.

Årets landsby 2016 Testrup

Ved Landsbyernes årsmøde, som blev afholdt på Ranum efterskole blev Testrup udnævnt til årets landby. Testrup har et herberberge på den gamle skole og shelters, her har de i 2016 haft sammenlagt 100 overnatninger, turisterne finder til Testrup via Pilgrimsruten.

Legetårn anlæg

Legetårnet i anlæg er renoveret og malet. Når vejret tillader det, skal alle bord bænkesæt males, samt de nye bundbrædder i legetårn. I 2017 kommer der et nyt legeredskab på legepladsen, en drage børnene kan klatre på.

Grilles i hundeskoven til indvielsen

Indvielse af hundeskoven

d.8 oktober fik Gedsted sin egen hjemmeside www.gedstedhjemmeside.dk.

Byen har også fået den første landsbypedel Torkild, som har den fine røde Ape at køre i.

Torkild vil gerne om andre efterlønnere, pensionister eller andre der kan finde lidt til til at holde byen ren og fin og styrke et socialt fællesskab.