Forslag silo og legeplads

Der blev fremvist forskellige forslad til udsmykning af silo samt idder til legeplads for arbejdsgrupperne. Nu skal forslag drøftes med bestyrelser, så alle gode muligheder og forslag bliver afdækket.

 

Møde med arbejdsgrupper d. 2. nov.

d. 2. nov. kl. 16.30-17.30 på Aars rådhus, Vester Boulevard 7, Aars, holdes første møde med Carsten Agesen m.fl. som skal igang med udførelsen af områdefornyelsen.

Efter dette møde vil diverse bestyrrelser blive indvolveret i beslutningen om selve projekternes udseende, placering osv.

Getamabygningen

11.9.2017 Arbejdsgruppen har holdt møde med Broder Berg fra Vesthimmerlands Museum, konsulent Johan Bramsen samt 2 medarbejdere fra kommunen og 1 praktikant fra Aalborg Universitet (kulturarv)

Eftersom der ikke er et helt konkret forslag til, hvad der kan/skal være i bygningen, samt hvordan der skabes en bæredygtig drift blev det besluttet, at tage kontakt til et par boligforeninger, for at forhøre om muligheden for at indrette huset til 5 - 6 lejligheder, hvis det ikke kan lade sig gøre skal bygningen rives ned, så kan man, som det blev besluttet før bygningen blev set på, som bevaringværdig bygges nyt, men hvor man bevarer byggestilen i det nyværende, for at bevare historien Getama.